Translate

петак, 02. децембар 2016.

AIP 30 Rezime


Došao je i poslednji dan primene AIP dijete. Moram da priznam da mi nije baš bilo lako izdržati bez namirnica na koje sam se navikla. Kako sam prethodno bila na LCHF ishrani, ovde mi je bio glavni problem nedostatak kafe i jaja, koja su me ranije činila sitom na duži vremenski period.
Smatram da je ovo bio kasni jesenji detox, koji me još više uverio da obožavam LCHF, jer nisam mogla dočekati pripremu predivnih jela na kojima je ova ishrana bazirana.
Oni koji imaju problem sa autoimunim bolestima, pa čak i najtežim rešili su svoje bolesti ovom dijetom. Mislim da, i sama LCHF ishrana puno pomaže, pogotovo tzv zelena kura , u kojoj nije dozvoljeno korišćenje mlečnih proizvoda.
Namera držanja ove dijete mi je bila da poboljšam rad štitne žlezde. Kako sam danas vadila krv, i sa nestrpljenjem ( čitaj radošću ) čekala rezultate, ta radost se isplatila ☺. Sada sam potpuno zdrava i srećna jer sam na ovaj način uspela da se rešim " nemogućeg ". Moje uverenje je da mi je AIP zaista puno pomogao, i verovala sam da hoće. Sada su mi hormoni na odličnom nivou, te se sa radošću vraćam na  moj LCHF užitak.
Svima koji žele da probaju ovu autoimunu dijetu, predlažem da probaju, verujem da željeni rezultati neće izostati.

Нема коментара:

Постави коментар